statefurniture.com.ua

Інформаційний блог

Чорна сироватка

Більшість людей у той чи інший момент життя стикаються з недосконалостями: чорними точками, забитими порами, запальним акне.

На жаль, проблемна шкіра позначається і психологічному стані. Люди з акне відзначають підвищену тривожність, сумніви у собі, проблеми із самооцінкою та спілкуванням. Можна сказати, що акне впливає на якість нашого життя в цілому: через висипи складніше насолоджуватися побаченням або бути впевненою в собі на важливій робочій зустрічі.

Як упоратися з проблемою та вийти з тіні недосконалостей? Розповідає експерт краси https://nakolesax.com.ua.

Чорна сироватка

Яким буває акне?

Акне проявляється у двох основних формах: чорних точках та запальних елементах. Чорна точка – результат забитої пори, а червоний прищ – наслідок інфекції, що приєдналася.

І в тому, і в іншому випадку головними винуватцями можна назвати зайве вироблення себуму і погане відлущування. Шкірне сало в парі з відмерлими клітинами шкіри – перевірений рецепт висипів. Причин для акне може бути багато: від неправильного харчування та режиму сну до спадкової схильності.

Що робить чорна сироватка?

  1. Зменшує кількість запальних елементів на шкірі
  2. Зменшує та перешкоджає появі чорних точок
  3. Висвітлює пігментацію
  4. Вирівнює та матує тон обличчя

Чорна сироватка

У сироватку входять два активні компоненти: саліцилова кислота і ніацинамід.

Саліцилова кислота зменшує кількість запалень та зменшує жирність шкіри.

Ніацинамід відновлює мікробіом шкіри, відновлюючи її власний захисний бар’єр, прибирає жирність та нормалізує вироблення себуму, зменшує запалення та освітлює пігментацію. Так, це справжній герой цієї формули!

Для комфорту використання до складу сироватки входить гіалуронова кислота, яка дозволяє гармонізувати ефект саліцилової кислоти та запобігти сухості після нанесення.

А звідки ця формула має чорний колір? Все завдяки вугіллю: цей інгредієнт натурального походження очищує та матує шкіру.

Лайфхак: при наявності поодиноких запальних елементів сироватку можна наносити точково.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *