statefurniture.com.ua

Інформаційний блог

Як дати собі стусан, щоб нарешті перейти від слів до справи

Починаємо нове життя не з понеділка, а за кілька тижнів.

Ви зважилися на зміни, ви готові до них, але вічно щось заважає, що то стримує ваші пориви і в основному це не те настрій.

Звичайно, рішення змінити життя “з понеділка” дуже круто собі уявляється, але не працює навіть на 30%. Поспіх і бажання отримати результат миттєво ні до чого доброго не приведуть.

Уявіть собі, ви збираєтеся вперше в європейську країну, збираєте валізу в цю подорож. Все що ви туди покладете, напевно буде мати цінність (найкращі речі, нові покупки, улюблені парфуми, найкрасивіша і найсвіжіша білизна тощо). Чи вам захочеться взяти з собою і забивати багаж, якого і так лиж 20кг., Старим непотрібним сміттям. Тільки найпотрібніше і краще. вміст-точно жодного дня справа.

Так і в житті. Треба вибірково готуватися до нового.

Як дати собі стусан, щоб нарешті перейти від слів до справи

“Хочу але не можу”

Перш ніж діяти, дайте собі час підготуватися, обдумати і зібратися з думками. Не все так легко, як здається. Прокручуючи своє бажання в голові, ви вже робите хоч і маленькі, але більш впевнені кроки. завжди і буде. Цілі не покаряються за одним лише бажанням, потрібно працювати.

Перш ніж перейти до практики, вивчіть ґрунтовно теорію. Це точно не буде зайвим і додасть вам більше впевненості. Якісні джерела в інтернеті, преса, книги допоможуть вам вивчити важливі ньюанси. .

Слідкуйте за цікавими людьми, які досягли успіху у вашій сфері. Приймайте їх досвід і невдачі, але слідуйте своїм шляхом. Аналізуйте процеси, що відбуваються з ними, йдіть на контакт якщо вам щось незрозуміло. Все що від вас потрібно на даному етапі – розігріти себе ,зацікавитися стільки,що перехід до справи буде необхідний.

“Не можу, але треба”

Все нове, швидко ставати звичним. На практиці, все найцікавіше відбувається швидко і тут головне встояти. Пил може охолонути з першими серйозними результатами і далі доведеться орати через небажану. голову і тіло. Безумовно відпочинок важливий завжди і у всьому, але він не повинен вас розхолоджувати, він повинен надати вам сили творити ще більше.

Ви повернулися з Європи і ваша валіза теж. Все що в ньому вже звично і розбирати його небажання, але треба дістати, випрати, розібрати, прибрати речі на свої місця, звільнити валізу, щоб вона була готова до нових подорожей.

Через серйозний проміжок часу, ваше завзятість дало справжній результат.

Як дати собі стусан, щоб нарешті перейти від слів до справи

“Не треба, але я хочу”

Ось тут вже мета досягнута. Коли ви робите щось просто тому, що вам цього хочеться. Немає потреби, але є бажання. Процес приносить вам одне задоволення – справжня перемога. свої плоди.

Тепер ви-затятий мандрівник і весь ваш багаж вміщається в ручну поклажу. Ви точно знаєте що вам необхідно, а все інше ви легко придбаєте на місці.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *