statefurniture.com.ua

Інформаційний блог

Це молочний Фадж. Пробували такі ласощі? Ніжніший ірисок і багатший на смак, ніж простий щербет

Для цього рецепту нам знадобиться чотири основні інгредієнти, з них можна отримати найніжніші ласощі до чаю! Це молочний Фадж! Арахіс, горіхи, родзинки – це лише наповнювачі, які, безумовно, надають додатковий смак, але їх можна змінювати або зовсім виключити за вашим бажанням. За смаком цей десерт можна порівняти зі щербетом (шербетом) або м’якими ірисками. Але завдяки технології приготування та трохи іншому складу, даний десерт виходить набагато цікавішим та м’якшим. Відразу для тих, хто напише «Солодко», «Жирно» тощо. Так, десерт калорійний, але це не означає, що не можна його приготувати, адже просто потрібно все їсти разом. Відрізайте по шматочку та розтягуйте задоволення – вистачить надовго! Вдалого приготування! Список продуктів унизу.

Це молочний Фадж. Пробували такі ласощі? Ніжніший ірисок і багатший на смак, ніж простий щербет

Ніжний молочний щербет або Фадж з арахісом та родзинками. Покроковий рецепт

  1. Концентроване молоко жирністю не менше 7,1% змішуємо з цукром та вершковим маслом до повного розчинення останніх інгредієнтів, поставивши на плиту (нагрівання невелике). Замість «концентрашки» можна використовувати вершки жирністю 10%.
  2. Коли маса закипить, вона почне активно пінитися, робимо середній нагрів і уварюємо до «м’якої краплі» або температури 110-115 градусів. Мені на це знадобилося 35 хвилин – це час із закипанням.
  3. Крапля, яку ви капаєте в холодну воду, повинна розтікатися, але залишатися м’якою.
  4. Молочний сироп переливаємо в миску, відразу для смаку (за бажанням) солимо і даємо охолонути до температури 60-70 градусів.
  5. Коли маса досягне потрібної температури (можна прискорити процес, використовуючи миску з холодною водою) додамо нарізаний шоколад і змішаємо.
  6. Збиваємо 10-15 хвилин міксером, можна прискорити (в миску з водою), фадж почне густіти при охолодженні, а при збиванні знаходить ніжну легшу структуру.
  7. Додаємо останнім етапом смажений очищений арахіс та родзинки. Родзинки я просто помила і осушила паперовими рушниками. Змішуємо.
  8. Перекладаємо молочний щербет у форму і даємо застигнути 2 години залишивши в холодильнику (можна ніч).
  9. Виходить смачні ніжні ласощі, його точно вистачить надовго, навіть невеликий шматочок замінить вам будь-які цукерки. Готуйте із задоволенням!

Це молочний Фадж. Пробували такі ласощі? Ніжніший ірисок і багатший на смак, ніж простий щербет

Інгредієнти (основні):

  • концентроване молоко 7,1% (без цукру) – 300 мл = 1,5 склянки*
  • цукор – 400 г = 2 склянки*
  • вершкове масло|мастило| 82% – 120 г = 0,5 склянки* + 1 ст.л.
  • білий шоколад – 55 г = половина плитки

Додатково (за бажанням):

  • морська сіль – 1 г = 1 щіпка
  • арахіс – 100 г = 3/4 склянки *
  • родзинки – 30 г = 1/4 склянки

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *